11 tanker om “The theater show is over

 1. Det giver mig udhyggelige tanker på nethinden fra det teater i Rusland, som blev stormet af indsatsstyrken, der kastede nervegas og ofrede mange liv, for at dræbe fjenden.
  – Er det derfra, eller er det bare et forladt og forfaldent teater?

  • To “tosser”, een tanke 😀 – tænkte faktisk også på den grufulde episode da jeg stod der. Men det er nu fra Strasbourg området. Også dette område er fyldt med “abandoned” (kan godt li’ det engelske ord for disse efterladenskaber i en bred vifte af kategorier). Mange gange viser det et ‘godt’ billede af vores verdens fejlplaceret overflod). 🙂

   • Salen minder uhyggeligt meget om det, men det er da pudsigt, at du fik den samme oplevelse. Det viser nok noget om, hvor stærkt det billede har printet sig ind i vores bevidsthed.

    Smukke refleksioner og tanker, som du har om begrebet “abandoned”, og den overflod som præger vores del af verden. Jeg undrer mig faktisk over, at I overhovedet kan få adgang til en teatersal, der ser så faldefærdig ud (og at der ikke er lavet andre planer der). Har dette teater en særlig historie eller tilknytning til verdenshistorien?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.